ΧΑΠΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ

Ότι μπορείτε να φανταστείτε είναι εκεί έξω! Οι απάτες κυμαίνονται από χάπια μεγέθυνσης πέους μέχρι αυτοκόλλητα πέους και πωλούνται κυρίως μέσω του διαδικτύου εγκεκριμένα από ονόματα διασημοτήτων και με υποσχέσεις που δεν έχουν καμία πραγματική βάση στον αληθινό κόσμο. Μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έχει κάνει αναλύσεις στις ουσίες που βρέθηκαν σε αυτά τα χάπια και διαπίστωσε μολυσματικούς παράγοντες που είναι πολύ επιβλαβείς για το σώμα σας όπως μούχλα, μαγιά, βακτήρια Ε, Coli, τα φυτοφάρμακα και μόλυβδο. Θέλετε να τα βάλετε μέσα σας;

ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ - PENIS PUMPS

Οι αντλίες πέους έχουν βρεθεί να είναι αποτελεσματικές στο να έλκουν περισσότερο αίμα μέσα στο πέος με τη δημιουργία υψηλής εσωτερικής πίεσης στο εσωτερικό του σωλήνα διευρύνοντας έτσι τους ιστούς του πέους. Ωστόσο, η άντληση πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά με αυτές τις συσκευές και σχεδόν καμία από αυτές δεν έχει κανενός είδους μηχανισμό ασφαλείας. Ως αποτέλεσμα, η απρόσεχτη η αλλόγιστη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σημιά στα αιμοφόρα αγγεία και στους στυτικούς θαλάμους του πέους. Οι πιο φτηνές από αυτές τις συσκευές επίσης, έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές στο να δημιουργήσουν μια σωστή και ομοιόμορφη πίεση μέσα στον κύλινδρο με αποτέλεσμα το πέος να πρήζεται υπερβολικά στην άκρη (βάλανος) και σχεδόν καθόλου στη βάση. Σίγουρα δεν θα θέλατε τέτοιο αποτέλεσμα.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΚΥΣΗΣ ΠΕΟΥΣ - ΕΠΙΜΗΚΥΝΤΕΣ

Οι συσκευές έλκυσης πέους λειτουργούν παρόμοια με τις αντλίες πέους, με την άσκηση των μυών του πέους, καθιστώντας την επέκταση μέσω της επαναλαμβανόμενης άσκησης κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Οι επιμηκυντές μπορούν να λειτουργήσουν καλά, αλλά έχουν κάποια προβλήματα σε σχέση με άλλες τεχνικές. Για να δει αποτέλεσμα, ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί τη συσκευή ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε μέρα και για πολλές ώρες, παραμένοντας σχεδόν ακίνητος ώστε να μην γλιστρήσει η συσκευή από το πέος τους. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι αρκετά δύσκολη και σε ορισμένες φορές επώδυνη. Θα θέλατε να κάθεστε για ώρες ακίνητοι με μια άβολη συσκευή γαντζωμένη πάνω στο πέος σας;

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ

Η αισθητική χειρουργική πέους είναι η πιο κοινή τεχνική επιμήκυνσης πέους. Η εγχείρηση γίνεται με την κοπή του ανασταλτικού συνδέσμου στη βάση του πέους, ουσιαστικά τραβώντας το προς τα έξω και στη συνέχεια εκτελείται πλαστική χειρουργική, η οποία θα παρέχει πρόσθετο δέρμα για να καλύψει το νέο μήκος του. Ωστόσο, με το κόψιμο του ανασταλτικού συνδέσμου το πέος διατρέχει τον κίνδυνο να μην μπορεί να υποστηρίξει το πέος όρθιο κατά τη διάρκεια της στύσης. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, ορισμένοι άνδρες θεωρούν ότι έχουν κερδίσει μια μικρή αύξηση στην χαλαρή φάση του πέους τους, μια ικανοποιητική αύξηση σε στύση, μόνο που πλέον το πέος τους... δείχνει προς το πάτωμα!

Working on a new project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed laoreet augue a tortor ornare, eget tempor risus mollis. Nunc porttitor volutpat diam consequat euismod. Nullam lacinia sem eu justo elementum, id egestas eros sodales. Quisque fringilla finibus justo. Duis at diam nibh. Aliquam erat volutpat. Ut tristique lectus finibus purus ultrices posuere sed id tortor.

All my projects